Auto servis Calibra Šimanovci o nama

O nama

Auto servis Calibra poznat je po stručnom kadru usavršenom za primenu novih metoda rada na najnovijim modelima Opel vozila. Početak našeg poslovanja počinje davne 1984. godine, pa je iskustvo od preko 30 godina rada na servisiranju vozila svih Opel modela, dovoljna preporuka za sve one koji do sada nisu sarađivali sa nama.

Od 1997. godine firma posluje pod sadašnjim imenom „Auto servis Calibra“ i možemo se pohvaliti trećom generacijom Opel servisera u ovoj dugoj porodičnoj tradiciji. Naša najveća prednost je svakodnevno usavršavanje i unapređivanje znanja, kako bi uvek bili u korak sa najnovijim dostignućima u proizvodnji Opel vozila. Zato kod nas možete uraditi dijagnostiku i servis poslednjih modela, ali i starijih modela iz Opel serije.

Prodavnica delova za Opel

Auto servis Calibra u svom sastavu ima i prodavnicu auto delova. Kod nas možete naći sve delove za vaš Opel automobil po pristupačnim cenama, a na predlog naših servisera se možete odlučiti za nov ili potpuno ispravan polovan deo. Delove koje trenutno nemamo na lageru, nabavljamo u rekordno kratkom roku (najčešće istog dana). Uvek smo u kontaktu sa velikim snabdevačima delova za Opel vozila, sa auto otpadima i drugim servisima, kako bi što pre doveli u perfektno stanje vaš auto.

Kompletno sređivanje vozila

Posle nesrećnih poplava koje su zadesile Srbiju i region maja 2014. godine, veliki broj automobila je potpuno uništen ili u velikoj meri oštećen, naročito u Opštini Obrenovac, gde su posledice bile najveće. Tada je u auto servis Calibra stigla Opel Astra G, koja je bila znatno oštećena nakon višednevnog stajanja u vodi. Naš tim je uradio kompletno sređivanje i vraćanje automobila u vozno stanje… i više od toga. Potrudili smo se da enterijer vozila dobije prvobitni sjaj, pa je tako posle izlaska iz našeg servisa na ovoj Opel Astri bilo nemoguće primetiti bilo kakvo prethodno oštećenje.

Fotografije auto servisa Calibra

Dođite i uverite se zbog čega uspešno poslujemo sve ove godine

Pružite svom automobilu samo najbolje

Auto servis Calibra